ISTORIC si ACTIVITATE
Firma cu capital integral romanesc, Endless Com s.r.l. a fost infiintata in anul 1994, avand ca principal obiect de activitate importul si distributia de articole de unica folosinta pentru uz alimentar si articole de petrecere pentru copii. In succesiunea etapelor de evolutie a pietei pe acest domeniu, Endless Com s.r.l. a identificat segmente de nisa neacoperite, fiind in acest context prima firma care a introdus pe piata din Romania conceptul de articole de unica folosinta coordonate pentru petreceri, atat cu decoruri standard cat si cu licente. Ulterior au fost introduse in oferta si alte articole de unica folosinta cum ar fi tavite de aluminiu cu si fara capac, scobitori, tepuse pentru frigarui, articole biodegradabile produse din fibra de trestie de zahar, tacamuri din material plastic metalizate, etc. Gama de articole de petrecere a fost permanent imbogatita cu diverse alte produse, cum ar fi baloane din latex si baloane din folie, confetti si tunuri de confetti, lumanari cifra pentru tort, etc.

LOGISTICA
De la 2 angajati in anul 1996, in prezent sunt implicate direct in activitatea firmei peste 20 de persoane care deruleaza operatiunile de import din tari precum Germania, Grecia, Italia, China, etc., achizitiile de la firme producatoare din Romania precum si distributia produselor la nivel national prin retele de magazine de tip supermarket, hypermarket si cash&carry, magazine specializate (papetarie si jucarii), magazine cu vanzare on-line, firme organizatoare de petreceri, cofetarii, unitati de alimentatie publica din sectorul Horeca, firme de transporturi aeriene, etc. Pentru activitatea curenta utilizam doua depozite cu o suprafata totala de aprox. 800m. si un parc auto de 7 autovehicule destinate transportului de marfa.

PRODUSE si FURNIZORI
Printre produsele comercializate se numara vesela de unica folosinta clasica din plastic, carton, hartie, aluminiu, lemn si bambus (pahare, farfurii, tacamuri, caserole si tavite cu sau fara capac, scobitori, tepuse pentru frigarui, etc.) si vesela din melamina (pahare, cani, farfurii, boluri, tacamuri, etc.). Articolele si accesoriile de petrecere pentru copii includ pahare, farfurii, servetele, fete de masa, baloane din latex (inclusiv profesionale – pentru decoratori), baloane pentru modelaj, baloane din folie metalizata, butelii heliu, coifuri, coronite tiara, trompete, suflatori spirale, bannere, paie decorate, confetti, etc.

Gama tematica de decoratiuni se adreseaza in mod special copiilor dar include de asemenea variante cu un design clasic. Printre licentele disponibile se numara Mickey Mouse, Winnie the Pooh, Princess, Alba ca Zapada, Cars, Tinkerbell, Hannah Montana, High School Musical, Spiderman, Barbie, Hello Kitty, Charmmy Kitty, Tom si Jerry, Tweety, Looney Tunes, gama fiind actualizata constant.
Pornind de la un singur furnizor – Monoservizio Bibo Italia – in 1996, lista de furnizori s-a extins in permanenta astfel incat in prezent sunt disponibile peste 2.000 de articole diferite provenind de la firme de prestigiu in domeniu printre care ALUPACK, AMSCAN, ANAGRAM, ARISTEA , BBS, DOLOMIT, GEMAR, GOLDPLAST, PEGASO GIOCHI, PROCOS, RIETHMUELLER, etc.

DISTRIBUTIE EXCLUSIVA IN ROMANIA

Endless Com s.r.l. este unic importator si distribuitor in Romania pentru produsele firmelor italiene ARISTEA, BBS, DOLOMIT, PEGASO GIOCHI precum si produsele firmei PROCOS (Grecia).  Din acest motiv suntem in masura sa oferim companiilor interesate din Romania un nivel de pret foarte competitiv si o gama completa de articole.

ARTICOLE MARCA PROPRIE
Pe o piata din ce in ce mai competitiva, Endless Com srl incearca sa promoveze si sa protejeze produsele prin realizarea si inregistrarea de marci proprii cum ar fi ‘‘Endless Verde’’- articole de unica folosinta biodegradabile din trestie de zahar, ‘‘Endless Party’’- fete de masa din hartie si diverse alte articole de petrecere si ‘‘Endless Premium’’ – vesela din material plastic reutilizabila.

STANDARDE DE CALITATE
Toti partenerii nostri sunt certificati ISO 9001/ 9002 (Managementul Calitatii), ISO 14001 (Managementul de Mediu), ISO 22000 (Managementul Sigurantei Alimentare).

Producatorii articolelor de petrecere cu licenta Disney sunt auditati periodic pentru a se verifica respectarea normelor de responsabilitate sociala a companiilor conform cerintelor internationale actuale.


PORTOFOLIU CLIENTI
Intre 1996-1998 distribuirea produselor noastre s-a limitat la numarul restrans de supermarketuri existente la acea vreme printre care Vox Univers, La Fourmie, Mega Image si alte cateva magazine din Bucuresti si provincie. Ulterior Endless Com s-a bucurat de un interes din ce in ce mai ridicat din partea noilor retaileri sositi pe piata din Romania. Astfel, pe langa retelele Gima si Metro cu care am colaborat intre 1998-2000, am stabilit noi parteneriate cu Selgros, Carrefour, Cora, Auchan, Real, Mega Image, Diverta, etc., precum si cu restaurante tip fast-food cum ar fi Spring Time, Dristor Kebab si altele.

DE CE ENDLESS COM ? ATUURI ALE COMPANIEI NOASTRE vs. COMPETITORI
Pentru ca :
- am introdus, dezvoltat si consolidat in Romania conceptul de articole de petrecere, in special cele destinate copiilor ;
- suntem parteneri si importatori/distribuitori exclusivi ai celor mai renumite firme de profil din Europa ;
- suntem singura companie cu drept de vanzare pe teritoriul Romaniei a articolelor de petrecere cu licente Disney si Warner Bros ;
- promovam produse de cea mai buna calitate la preturi competitive ;
- firma noastra are o experienta de peste 17 ani in distributia pe piata nationala ;
- tindem sa oferim un nivel inalt de profesionalism si sa ne desfasuram activitatea avand in vedere respectarea standardelor internationale de responsabilitate sociala corporativa.