Termeni şi condiţii

Acest site (www.articoleparty.ro) este administrat de către Endless Com Srl cu urmatoarele date de identificare fiscala: RO5573807J40/6186/1994 . Accesul la acest site este guvernat de termenii si condiţiile de utilizare detaliate mai jos. Puteţi, de asemenea, să consultaţi Politica Endless COM de Confidenţialitate pe Internet.

Condiţii Generale

Endless COM a depus toate eforturile pentru a prezenta, pe acest site, informaţii corecte şi precise.

Endless COM caută, în permanenţă, noi moduri de a îmbunătăţi caracteristicile si designul produselor comercializate, de aceea, informaţiile prezentate sunt în permanentă schimbare. Deşi luăm toate măsurile pentru a furniza informaţii şi specificaţii actualizate, acest site nu trebuie considerat un ghid absolut al produselor şi serviciilor furnizate de Endless COM, ori o ofertă concretă de vânzare a unui anumit produs. Distribuitorii nu sunt mandatari ai Endless COM şi nu au dreptul de a obliga Endless COM, prin niciun fel de angajament sau declaraţie, explicite ori implicite. 

Declaratia de conformitate a produselor

Noi, SC ENDLESS COM SRL, declaram pe propria raspundere ca produsele prezentate pe www.endlesscom.ro si comercializate de SC ENDLESS COM SRL sunt in conformitate cu urmatoarele prevederi: standardele de firma ale producatorilor, alte regulamente comerciale.

Imaginile produselor prezentate pe www.endlesscom.ro sunt folosite exclusiv cu titlu de prezentare. Informatiile produselor prezentate pe www.endlesscom.ro sunt extrase din documentatii oferite in mod specific ori public de catre producatori sau de catre importatorii/reprezentantii acestora in Romania. SC ENDLESS COM SRL sau www.endlesscom.ro nu isi asuma raspunderea pentru autenticitatea informatiilor puse la dispozitie de catre producatori sau de catre importatorii/reprezentantii acestora in Romania.


Drepturi de Autor

Toate drepturile, inclusiv drepturile de autor şi drepturile asupra bazelor de date, cu privire la acest website şi la conţinutul său, sunt deţinute sau licenţiate de către Endless COM ori utilizate de Endless COM în conformitate cu prevederile legale aplicabile ori cu permisiunea deţinătorului drepturilor de autor. Nu aveţi dreptul de a copia, reproduce, republica, descărca, posta, emite sau transmite niciun fel de text, imagine, grafică, logo, ilustraţie, buton, simbol sau selecţia lor ori modul în care acestea sunt dispuse, nici codul-sursă ori programele asociate, pentru niciun scop public ori comercial, fără acordul prealabil, exprimat în scris, al Endless COM sau al deţinătorului drepturilor de autor.

Nu aveţi dreptul de a adapta, modifica ori crea niciun material sau informaţie conţinute în acest site, nici de a le utiliza în orice scop, cu excepţia utilizării personale, non-comerciale. Sunteţi de acord să utilizaţi acest site doar în scopuri legale.
Endless COM îşi rezervă dreptul de a utiliza în scopuri proprii orice fel de materiale trimise prin intermediul acestui site, inclusiv texte şi imagini – fie pe acest site, fie în orice altă formă, inclusiv pentru scopuri publicitare. Endless COM îşi rezervă dreptul de a monitoriza materialele trimise şi de a le modifica ori respinge.

Endless Com Srl respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca articoleparty.ro contine informatii care incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@endlesscom.ro.

Limitarea Responsabilităţii

Încercăm să furnizăm informaţii corecte, complete şi actualizate. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui site sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentate aici, care intră în vigoare începând cu momentul primei accesări de către dumneavoastră a acestui site. Prin utilizarea acestui site de către un minor având vârsta sub 14 ani, dumneavoastră, în calitate de reprezentant legal al său, vă exprimaţi acordul la această utilizare şi consimţiţi la respectarea termenilor şi condiţiilor, în numele minorului, începând cu data primei utilizări a site-ului de către minor. De asemenea, prin utilizarea acestui site, dumneavoastră, în calitate de minor având vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani, vă exprimaţi acordul şi consimţiţi la respectarea termenilor si condiţiilor, iar dumneavoastră, în calitate de ocrotitor legal al său, vă exprimaţi acordul la această utilizare şi consimţiţi ca el să se oblige la respectarea termenilor şi condiţiilor, începând cu data primei utilizări a site-ului de către minor.

Fără a aduce atingere drepturilor dumneavoastră garantate de lege, acest site şi toate informaţiile, inclusiv, fără a se limita la, textele, numele, imaginile, pozele, siglele, linkurile, simbolurile şi orice alte materiale, sunt furnizate ca atare, doar în măsura în care sunt disponibile şi fără nicio declaraţie de garanţie sau aprobare, explicită ori implicită. În special, nu garantăm în niciun fel corectitudinea ori integritatea informaţiilor furnizate pe acest site; de asemenea, nu declarăm şi nu garantăm acurateţea sau caracterul complet al informaţiilor furnizate pe acest site şi nu garantăm că utilizarea acestui site va fi neîntreruptă şi fără erori ori că site-ul şi serverele pe care este găzduit nu prezintă disfuncţionalităţi ori nu sunt infectate cu viruşi informatici.

În limita maximă permisă de lege, Endless COM nu va fi răspunzător în niciun caz, faţă de nicio persoană pentru niciun fel de pierderi ori daune suferite ca urmare a utilizării oricăror informaţii sau produse prezentate pe acest site, inclusiv, fără a se limita la daunele indirecte ori incidentale, sau orice fel de daune survenite în urma utilizării sau imposibilităţii de utilizare, pierderii de informaţii sau de profituri, fie în temeiul răspunderii contractuale sau a răspunderii bazate pe neglijenţă sau pe alte acţiuni vătămătoare, rezultând din sau în legătură cu utilizarea acestui site.

Prin derogare de la orice alte prevederi din aceşti termeni şi condiţii, în măsura maximă permisă de lege, nu vom fi responsabili pentru funcţionalitatea ori disponibilitatea acestui site.

Mărci

Toate numele, imaginile, siglele care identifică Endless Verde reprezintă mărci ale Endless COM. Orice branduri, produse, servicii ori nume comerciale ale unor terţe părţi sunt mărcile, mărcile de servicii şi numele comerciale ale titularilor respectivi. Endless COM nu oferă permisiunea de utilizare a acestora niciunei alte persoane în afară de titularii de drept. Orice astfel utilizare poate constitui o încălcare a drepturilor titularilor.

Linkuri Externe

Endless COM nu declară, nu garantează, nu aprobă şi nu îşi asumă niciun fel de responsabilitate cu privire la site-urile externe care conţin linkuri către acest site sau către care pot exista linkuri în acest site. Niciun site extern pe care îl vizitaţi prin accesarea unui link din acest site nu se află sub controlul Endless COM, iar vizitarea site-ului extern se face pe răspunderea dumneavoastră.

Limitarea responsabilităţii cu privire la programe

Programele care pot fi descărcate de pe acest site au fost verificate şi testate amănunţit în toate etapele de producţie, dar recomandăm utilizarea unui program anti-virus înainte de instalare. De asemenea, recomandăm realizarea unei copii de siguranţă a hard-disk-ului, înainte de utilizarea programelor. În limita maximă permisă de lege, Endless COM nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru orice fel de disfuncţionalitate, deteriorare şi/sau pierdere de informaţii rezultate în urma utilizării acestor programe pe computerul dumneavoastră personal. Înainte de instalarea programelor pe computerele legate în reţea, vă rugăm să consultaţi administratorul reţelei.

Jurisdicţie

Termenii şi condiţiile prezentate aici vor fi guvernate de şi interpretate în conformitate cu legislaţia română. Orice fel de dispute născute în legătură cu aceşti termeni şi condiţii vor fi supuse deciziei instanţelor competente din România.

În cazul în care oricare dintre aceşti termeni va fi stabilit ca fiind ilegal, ineficace ori inaplicabil, din cauza legislaţiei oricărui stat sau ţară în care aceşti termeni urmează să se aplice, acesta va fi eliminat din prezenţii termeni şi condiţii. Celelalte prevederi vor rămâne aplicabile integral şi vor continua să fie obligatorii şi executorii pentru părţi.

Oferte de pret

Oferta de pret poate fi solicitata numai prin e-mail la adresa: office@endlesscom.ro, odata cu toate datele de identificare ale firmei Dvs. (denumire, adresa completa, numar de telefon, CUI, Nr. inregistrare la Reg. Comertului).


Comenzi

Livrarile comenzilor efectuate pe articoleparty.ro se efectueaza doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul societatii de curierat rapid Fan Courier.

Odata cu lansarea comenzii va rugam sa prezentati toate datele necesare legal pentru emiterea facturii.

Pentru intrebari, nelamuriri, probleme legate de site, procesare comenzi va rugam sa ne contactati:

vanzari@articoleparty.ro

Ionescu Mihai - 0749.768.356 / 0744.33.55.28

 

Plati si termene de plata

Plata produselor se efectueaza, dupa caz, in numerar, prin OP, BO, sau CEC, la livrare sau la un termen de plata stabilit de comun acord intre cele doua parti.

ATENTIE! Persoanele fizice sau juridice care opteaza pentru plata OP sunt rugate sa NU faca plata pana nu este verificata comanda. Un operator o sa va contacteze pentru a va comunica daca toate produsele comandate sunt pe stoc.

Endless COM îşi rezervă dreptul de a modifica oricare dintre aceşti termeni şi condiţii oricând, prin postarea on-line a modificărilor.


Livrari

Livrarea produselor se face astfel:

- Fan Courier;

- ridicare de la sediul nostru din Sos. Berceni nr. 8 (vezi contact);

Termen de livrare: 1-3 zile lucratoare.

IMPORTANT: Pentru comenzile la care se specifica ridicarea de la sediu, este necesara comanda prealabila.
                     In cazul comenzilor cu valoare mai mare de 300 lei (fara TVA), produsele se livreaza gratuit in Bucuresti.

Costul transportului in tara pentru un colet de 1 kg este 16.72 lei + tva, 2 Kg - 17.50 lei + tva, 3 Kg - 18.40 lei + tva, etc.

Atentie! - transportul coletelor catre localitati in care nu exista sediu Fan Courier se taxeaza suplimentar in functie de distanta pana la dumneavoastra. In acest caz o sa vi se aduca la cunostinta costul transportului de catre unul din operatorii nostri.

Informare: Incepand cu 1 noiembrie 2018, Fan Courier percepe o taxa suplimentara pentru coletele care se trimit cu "Livrare Sambata".

                   Valoarea taxei "Livrare Sambata" este de 6 lei + tva. Aceasta valoare se adauga taxei obisnuite de transport.

ATENTIE! Comenzile plasate dupa ora 12 (pranz) vor fi procesate a doua zi!
               In perioada de vara (1 iulie - 15 septembrie), perioada de concedii, durata expedierii coletelor poate sa varieze intre 1 si 3 zile lucratoare.

              

Conditii de garantie

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor si importatorilor acestora catre Endless Com SRL. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului. Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Conform O.G. 34/2014, produsele achiziționate pot fi returnate, însoțite de certificatul de garanție și factură (bon fiscal), în aceeași stare în care au fost recepționate de către Cumpărator. Ne puteti trimite un email la office@endlesscom.ro specificand numele dumneavoastra, numarul comenzii si, optional, motivul returului.

Termenul de returnare este de 14 zile calendaristice, fără invocarea vreunui motiv și fără a fi aplicate penalități. Vânzătorul are obligația să restituie integral contravaloarea produsului returnat, în numerar sau prin transfer bancar. Nu se acceptă pentru returnare produsele folosite sau care prezintă modificări fizice (fisuri, zgârieturi, corodări, decolorări, deformări, ruperi, desprinderi, etc), ambalaje deteriorate sau deschise, etc.

Garanţia se pierde în următoarele situaţii:

- în cazul intervenţiilor sau reparaţiilor produsului executate de persoane neautorizate;

- în cazul utilizării produsului pentru alte scopuri decât cele pentru care a fost conceput şi recomandat

- în cazul nerespectării condiţiilor de păstrare, utilizare şi întreţinere prevăzute în documentaţia care însoţeşte produsul;

- în cazul deteriorărilor termice şi mecanice ale produselor, datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijenţei în utilizare.


Sunt nemulţumit(ă) de unele aspecte legate de comandă. Cum procedez?

Ne străduim să facem lucrurile aşa cum se făceau odată: prompt (dar fără să ne grăbim) şi cu seriozitate (dar fără a deveni pedanţi). Dacă totuşi ceva ne-a scăpat şi v-am nemulţumit, vă rugăm să ne contactaţi pentru conciliere internă la numărul de telefon 0744 335 528 sau folosind adresa de e-mail office@endlesscom.ro. Va asculta cu atenţie şi va încerca să rezolve problemele colegul nostru, Ionescu Mihai.

 

Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni şi condiţii şi/sau cu modificările aduse lor, vă rugăm să încetaţi folosirea acestui site imediat.