Infiintat in anul 1947, Amscan isi datoreaza numele faptului ca fondatorii sai proveneau din America si Scandinavia. Deci… Amscan. Compania este astazi lider mondial in proiectarea, productia si distributia de articole si accesorii party. 

  

Anagram International, o filiala a Amscan Inc, este inovator si lider mondial in productia de baloane folie. Fondata în 1977, Anagram ofera cel mai mare portofoliu de licente si de produse licentiate cu caractere, inclusiv Disney Princess ®, Mickey Mouse & Minnie, Hello Kitty, Thomas Tank, Major League Baseball, NBA si NHL.

  

Endless Com s.r.l. este din anul 2000 importator si distribuitor in Romania al produselor Aristea SpA. – Italia. Aristea, una dintre cele mai importante companii producatoare de articole de unica folosinta pentru uz alimentar din Italia, si-a construit si consolidat pozitia de top in acest segment prin implementarea celor mai moderne si eficiente tehnologii specifice acestui domeniu de activitate. Produsele sale se incadreaza in linia “standard-top range” acoperind o gama larga de produse, cum ar fi pahare (inclusiv pentru automate cafea), farfurii, tacamuri, caserole. In prezent Aristea detine doua unitati de productie in regiunea Salerno, care impreuna acopera o suprafata de peste 60.000mp., cea mai noua dintre ele fiind special dedicata productiei paharelor transparente tip PET.

 

Dolomit srl este unul dintre liderii de piata in Italia pe segmentul catering ca furnizor de scobitori rotunde din lemn, cu doua varfuri, de tepuse din bambus pentru frigarui, paie pentru baut, decoratiuni cocktail, sandwich si inghetata, pungi pentru congelator si pentru cuburi de gheata, etc. Toate aceste produse au o calitate deosebita si sunt ambalate in conditii de maxima igiena, in ambalaje cu design atragator, destinate nu doar segmentului de catering ci si celui de retail. O remarca speciala pentru tepusele pentru frigarui, care sunt produse din bambus recoltat la deplina maturitate si care sunt supuse unui proces de uscare astfel incat produsul finit este perfect drept si nu prezinta exfolieri.

  

Endless Com srl – importator si distribuitor de articole de unica folosinta biodegradabile si compostabile

Bioco reprezinta categoria de articole de unica folosinta biodegradabile si compostabile produse pentru Endless Com srl si comercializate sub marca proprie inregistrata. Bioco este o alternativa moderna si ecologica la vesela clasica de unica folosinta din material plastic, dezvoltata in spiritul noilor concepte de dezvoltare durabila si protejare a mediului inconjurator. Materia prima utilizata in procesul de fabricatie provine din surse naturale regenerabile, exploatate responsabil.

 

Distribuitor autorizat al produselor Gemar in Romania inca din anul 2012, Endless Com srl ofera clientilor sai a gama completa de baloane profesionale la calitate premium. Baloanele din latex Gemar reprezinta o alegere naturala, responsabila. Baloanele Gemar NU au in compozitie materiale plastice, fiind produse din resurse exploatate responsabil si sustenabil, cu o perioada de biodegradare foarte scurta, similara, de exemplu, cu cea a frunzelor de stejar. De la baloanele din latex natural si ambalajele reciclabile si pana la certificarea FSC 100%, Gemar sustine conceptul Go Green, promovand cele mai moderne standarde etice si de mediu. Gemar sustine constant campaniile de protejare a mediului inconjurator, acordand in acelasi timp o maxima atentie proceselor de proiectare si productie a baloanelor in spiritul celor mai exigente standarde UE privitoare la calitate si siguranta jucariilor. PARTYSAFE - Nu eliberati baloanele cu heliu in zone deschise, folositi rafie si contragreutati. - Nu lasati copiii sub 8 ani nesupravegheati atunci cand se joaca cu baloanele - Nu inhalati niciodata heliu - Nu aruncati baloanele utilizate decat la cosul de gunoi - Acordati atentie eventualelor alergii la latex.

De peste treizeci de ani, GoldPlast, producator de vesela de unica folosinta, este sinonimul calitatii. Achizitia sectoarelor de piata semnificative, aflate intr-o continua dezvoltare si care reprezinta o experienta fructuoasa, propunerile pentru un design nou, fac ca produsele noastre sa fie percepute mai degraba ca un punct de plecare decat ca un punct final. De fapt marca GoldPlast cuprinde o combinatie echilibrata de ingrediente strategice care simbolizeaza inovatia, tehnologia, cercetarea si designul, calitatea, atentia la detalii, bogatia gamei: o creativitate pur italiana, o capacitate de productie cu suflu european, o forta distributiva multidirectionala. Putem afirma cu mandrie ca fiecare activitate intreprinsa reprezinta intr-adevar: Made in GoldPlast.

 

ICONT este brandul italian cu cea mai rapida crestere in industria de profil, avand fata de competitori avantajul major al faptului ca este proiectantul si producatorul matritelor utilizate in procesul de fabricatie. In acest fel gama de produse oferite acopera o  mare varietate de tipodimensiuni, pentru a satisface si cele mai speciale cereri, la preturi foarte competitive. Produsele ICONT sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate, igiena si siguranta alimentara. In acelasi timp, ICONT are o preocupare permanenta fata de optimizarea proceselor productive, astfel incat consumurile de materii prime, apa si energie sa fie reduse la maximum posibil, la fel si emisiile de carbon in atmosfera.

ICONT – vALuebake este un produs nou, inovativ, care permite un contact prelungit cu alimentele avand o aciditate crescuta. Aceasta solutie combina avantajele oferite de folia de aluminiu, pe de o parte, si hartia de copt, pe de alta parte, astfel incat acest nou tip de caserole este ideal pentru pregatirea alimentelor la cuptor (cu exceptia cuptoarelor cu microunde).

 

 

Procos SA (Grecia) este, inca din anul 1954, specializata in productia de articole party, in special seturi si accesorii coordonate pentru masa si petrecere (pahare, farfurii, servetele, fete de masa, coifuri, suflatori, trompete, bannere, confetti, baloane din latex simple si imprimate, lumanari pentru tort, etc.). Cu o activitate de export in 68 tari din intreaga lume, Procos este nu doar liderul european pe acest segment de piata, ci si unul dintre cei mai importanti jucatori la nivel global. Produsele sale se disting printr-o calitate deosebita si o mare diversitate a tematicilor decorative, clasice sau cu licenta (Mickey Mouse, Princesses, Winnie the Pooh, Cars, Tinkerbell, Pirates, L.O.L, Spiderman, PJ Mask, etc.).